DOSTAVA ROBE

Isporuka na teritoriji Republike Srbije
Dostava online porudžbina na sajtu www.lacarta.rs vrši se na dva načina, kurirskom službom ili ličnim preuzimanjem u radnji.

Preuzimanje u radnji:

Ukoliko želite lično da preuzmete svoju porudžbinu, prilikom poručivanja potrebno je odabrati opciju PREUZIMANJE U RADNJI.

Preuzimanje se vrši u našoj knjižari na adresi Bulevar Despota Stefana 43, 11060 Beograd

Poruku obaveštenja da je paket spreman za preuzimanje dobićete na email. U radnji je potrebno da zaposlenom pokažete potvrdu porudžbine sa brojem poružbine u elektronskoj ili štampanoj formi. Rok za preuzimanje je 15 dana, po isteku roka porudžbina se stornira a novac vraća na račun kupca.

Isporuka kurirskom službom

Naše pošiljke u Srbiji šaljemo kurirskom službom AKS.
Uobičajeno vreme dostave je dva do pet radnih dana od trenutka poručivanja.
Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.
Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta. Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.
Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara.
Sve artikle pakujemo u originalnu, zaštićenu ambalažu kurirske službe, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.
Kupac je u obavezi da obezbedi tačan iznos otkupnine.
Za sve porudžbenice ispod 3000 dinara, naplaćujemo jedinstvenu cenu kurirske službe u iznosu od 150 dinara.

Kurirska služba AKS koju koristimo za dostavu paketa, ne vrši isporuku na teritoriji Kosova i Metohije.
U specifičnim okolnostima kurirska služba zadržava pravo da isporuku ne vrši u zatvorenom prostoru ukoliko postoji procena da zdravlje kurira može biti ugroženo.

Besplatna dostava
Za porudžbine preko 3000 dinara isporuka je besplatna na teritoriji Republike Srbije. Isporuka može biti besplatna za bilo koji iznos kupovine u vreme trajanja akcije besplatne isporuke.

Status pošiljke
Status pošiljke možete proveriti pozivom na info telefon 011 454 0900 svakog radnog dana i subotom u periodu od 09-16h.

Neisporučeni paketi

Ukoliko paket ne bude isporučen, prodavac zadržava pravo da stornira porudžbinu bez ponovljenog slanja. Ukoliko je izvšeno plaćanje karticom ili uplatnicom, kupcu će biti izvršen povraćaj novca na karticu ili račun koji dostavi email-om.